Ftohtë dhe diell janë karakteristikat e muajit nëntor. Veshja është ajo që na shqetëson më shumë në mëngjes, dreka dhe darka, prandaj mulliri.al rekomandon veshjet më të pëlqyera nga blogeret në botë për një javë.

Shijoni fotot dhe zgjidhni atë veshje që ju shkon më tepër…

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face