Lidhja e tyre u komentuar gjerë e gjatë dhe asnjëri prej tyre nuk e pranoi që ishin të lidhur por çdo burim i afërt me çiftin pohoi se ata ishin në një lidhje.  Por mesa duket lidhja e Naomi Campbell me Liam Payne përfundoi shumë shpejt pasi burime për  “Mirror”  thanë :

“Liam dhe Naomi argëtoheshin së bashku, ata ia kalonin mirë por thjesht nuk ishte e shkruar.Ata do të qëndrojnë miq, nuk ka ndjenja të forta nga asnjëri prej tyre.”

Duke u Ngarkuar...

48 vjeçarja u mëzit nga lidhja me 28 vjeçarin dhe vendosën që të ndahen por të ngelen miq. Lidhja e tyre mendohet të ketë nisur që kur Liam i komentoi supermodeles në Instagram duke i thënë se është perfekte ndërsa ata u fotografuan shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit.

- SPONSOR -