Duke u Ngarkuar...

Në Coachella çdo gjë është e lejuar. Shqyrtimi që mund ti bëhet  modës, ndërkohë nxit edhe  kreativitetin  bukurinë dhe rrezikon  rrallë . Ja se çfarë ka ndryshuar në krahasim me Coachella 2017… Coachella këtë vit duket që  është më pak e theksuar nga xixat apo shkëlqimet.

Këtë vit ka më  shumë  kristale dhe pak  shkëlqim. Kristalet ngjitëse që imitojnë diamante të bardhë të madhësive të ndryshme të krijuar në lëkurë dekoratave super të mëdhaja  që e bëjnë pamjen e femrave  si perëndesha.

Ato aplikohen  të gjitha në fytyrë dhe dekolte. Duhet  përdorur  pak vezullim edhe për tu dukur flokët e dendur.

Kurora lulesh super boho është definitivisht në stil këtë vit në këtë festival .Hairstyles të ndryshëm , gërshet apo flokë të kapur janë modelet më të përdorura.

Mania e ngjyrave të ndezura dhe  të përsosura, me super-shkëlqim. Sidomos lëngjet highlighter me thekse ari, gjithashtu për tu përzier me ngjyrat e tjera.

- SPONSOR -