Si gjithmonë këngëtarja e adhurueshme Jonida Maliqi di të godasi me shije në çdo kohë me modelin dhe ngjyrën e flokëve. Përveç stilit unik që ajo ka, Jonida është model për tu ndjekur për mënyrën e look-ut të saj përsa i përket modeleve të flokëve.

- SPONSOR -Smiley face

Sot Jonida ndryshoi modelin e flokëve dhe duket shumë klas me këtë gjatësi flokësh! Tani që nesër presim femrat e tjera ti shohim me këtë model flokësh , pasi Jonidën e kopjojnë shumë sepse ajo di të frymëzojë qënien femërore!

- SPONSOR -Smiley face