Ferrari me të cilin legjenda e Formula 1 fitoi kampionatin Monaco Grand Prix, duke u shpallur kampion bote në vitin 2001 është nxjerrë në shitje.

Ferrari Marlboro F2001 do të dalë në ankand në 16 nëntor në New York. Dhe për vetëm 4 milionë dollarë, ju mund të merrni në shtëpi ikonën e të gjitha kohrave.

- SPONSOR -Smiley face

Karriera e famshme e  Schumacher është mbyllur në vitin 2012, Në atë kohë legjenda regjistroi 7 kampionate, 91 fitore dhe 1566 pikë në karrierë.

 

- SPONSOR -Smiley face