Me siguri që keni dëgjuar të paktën një herë për këngëtaren italiane Arisa, si një nga më të mirat në muzikën italiane. Por këtë herë protagoniste në media është bërë nëna e saj. Assunta Santasiero është akuzuar për mashtrim dhe përfitim të 24 mijë eurove nga fondi i njerëzve me nevoja specifike. Por çfarë ndodhi ? Në vitin 2017 ajo u hoq si invalie dhe shkoi në komision e ulur në karrige me rrota për të përfituar kemp invaliditeti. Por kjo nuk zgjati shumë për të pasi dikush e fotografoi në tokat e saj bujqësore duke punuar, në këmbë dhe në gjendje shumë të mirë shëndetësore. Ndaj saj u hap një proces gjyqësor dhe tani ajo rrezikon shumë.

- SPONSOR -Smiley face