Një femër e fortë di se si të gjejë e vetme lumturinë. Ato kanë besim të mjaftueshëm në vetvete dhe nuk kërkojnë njohjen ose miratimin e të tjerëve.

- SPONSOR -Smiley face

Ato janë emocionalisht të pavarura dhe janë në gjendje për të krijojnë marrëdhënie të shëndetshme pa pasur nevojë të varen nga të tjerët.

Këtu janë karakteristikat që një femër e fortë duhet të posedojnë. Nëse keni këto qëndrime, edhe ju  jeni një prej tyre.

1. Gjithmonë pranojnë se nuk dinë gjithçka

2. Nuk ndikohen nga të tjerët, i dinë vlerat e tyre

3. Nuk kënaqen, në qoftë se e dinë që meritojnë më shumë

4. Largojnë njerëzit e pakëndshëm nga jeta e tyre

5. Ato falin, por kurrë nuk ta harrojnë

6. E dinë se nuk duhet të bien në grackën e krahasimeve dhe se lumturia e tyre varet vetëm nga vendimet e tyre

7. Ato e dinë se nuk janë të përsosura dhe e pranojnë këtë

8. Ato respektojnë veten e tyre dhe nuk bëjnë gjëra të padrejta

9. Ato e rrethojnë veten me njerëz nga të cilët marrin këshilla

10. Mbajnë qëndrime pozitive.

- SPONSOR -Smiley face