Bëhet fjalë për ushqimin! Askush nuk e zgjedh një shtet ku do të udhëtojë vetëm nga ushqimi. Përveç atyre që kanë shije të hollë dhe pëlqejnë eksperiencat e reja të kuzhinës së huaj. Sipas anketës së “World Best Awards në Travel and Leisure” (anketa teston turistët dhe përvojat e tyre me ushqimin), lexuesit kanë renditur qytetet që kanë vizituar, duke veçuar të preferuarin sipas preferencave të ushqimit. Më poshtë, renditja e qyteteve nga i pari te i dhjeti.

- SPONSOR -Smiley face

  1. Bejrut, Liban
  2. San Sebastian, Spanjë
  3. Paris, Francë
  4. Firence, Itali
  5. Bolonjë, Itali
  6. Romë, Itali
  7. San Miguel de Allende, Meksikë
  8. Chiang Mai, Tajlandë
  9. Barcelonë, Spanjë
  10. Bordo, Francë
- SPONSOR -Smiley face