Marina la Top Channel për Klan Tv, pas shumë muajsh pregatitje spektakli i saj do të filloj të dielën 5 nëntor.

Nga sporti Marina ndryshoi 180 gradë duke kaluar tek muzika.

- SPONSOR -Smiley face

‘Cest la vie’ quhet emisioni që do të ketë spektakël, muzikë, të qeshura dhe surpriza pa fund…

- SPONSOR -Smiley face