Workshopi, i cili do të mbahet në 10-13 nëntor, kushtuar teknikës bashkëkohore të xhazit bashkëkohor në Dubai në qendrën “Trident” nga koreografja dhe pedagogia Dr.Riselda Sejdiu, do t’ju japë mundësinë të prekni  një përvojë artistike.

- SPONSOR -Smiley face

Filozofia dhe inovacioni i këtij workshopi nuk është i kufizuar vetëm në kërkesat profesionale, ky workshop është i bazuar në mësimin që ju do të merrni nga  lëvizjet e kërcimit xhaz dhe njëkohësisht do t’ju argëtojnë përmes ritmit të bukur që klasa e Dr. Riselda Sejdiu do të sjellë në shërbimin profesional…

View this post on Instagram

Be ready to move. But don’t over think it Flair to the class. And create unique choreograph. Dance to your hardest, and feel whatever makes you amazing. A relevant dance style that will challenge you and get you moving. You’ll warm up, go across the floor, and learn amazing choreography that you’ll want to show off! ________________ Check out Jazz | Contemporary Dance workshop with @riseldasejdija this Nov 10-13. 2019 ________________ Extend your existing jazz technique skills. Make some kicks, turns and jumps plus discover new moves and increase your flexibility. Contemporary dance is about expression. Come find your dance and move in ways you have’nt moved before. Bookings | Call 04 441 6287 WhatsApp +971559306592 #jazzdance #contemporarydance #jazzercise #jazzmaster #jazzyb #danceworkshop #dancedance #dancelife #dubai

A post shared by Trident Wellness Centre Dubai (@trident_wellness) on

Workshopi saj do të ketë  filozofitë dhe strategjitë e veta, sepse në fund çdo pedagog ose koreograf di të bëjë atë çfarë duhet të bëjë kur bëhet fjalë për artin e mirëfilltë, sidomos kur bëhet fjalë për artin krijues. Përmes ritmit, siluetave muzikore, argëtimit, lëvizjeve, rrotullimeve, ushtrimeve shumëngjyrëse, do të njihni më mirë botën e vallëzimit bashkëkohor … Me Dr.Riselda Sejdiu, gjithçka do të funksionojë më lehtë  estetikisht, pasi  mendojmë se ajo di si ta përkthejë suksesin në thelb dhe thelbin në detaje që gjithmonë do t’i përkasin një niveli tjetër.

Regjistrohuni tani dhe jepni vetes mundësinë për të ngjitur shkallët artistikisht, në fund fare ëndrrat e mëdha realizohen me  djersë të madhe!/mulliri.al

Për më tepër detaje telefono/ 04 441 6287 / +971 55 930 6592 

- SPONSOR -Smiley face