Reperja nga Trinidad dallohet për një stil ndryshe të veshuri dhe daljen e saj në media. Ajo shpesh është ekstravagante dhe seksi,e pse jo format e saj janë unike. Këtë herë ajo ka pozuar për ‘Paper Magazine’ ku dallohet një tjetër nivel fotosh. Përveç kësaj na ofron tre Nicki me stile të ndryshme. Ishim mësuar me një, por tre qenka vështirë të përballohet. Eh, kshu ndodh kur Nicki do të ‘ndezi’ internetin.

- SPONSOR -Smiley face