Ajo është një prej dietave më të preferuara në “Hollywood” dhe emra të tillë si Nicole Kidman apo Hugh Jackman betohen se funksionon vërtet.

Planifikimi i dietes parashikon që njerëzit të hanë përgjatë 8 orëve të ditës e të agjërojnë gjatë 16 orëve të tjera. Kjo i jep mundësi organizmit të nisë procesin e djegies së kalorive.

- SPONSOR -Smiley face

Fansat e një mënyre të tillë të të ushqyeri parapëlqejnë të ndjekin këtë plan. Mëngjesin e konsumojnë në orën 10, drekën në 14 dhe darkën në 18 pasdite, e pas kësaj nuk hanë më asgjë, gjë që i lejon trupit 16 orë pushim.

Duke praktikuar këtë lloj agjërimi, stomakut dhe zorrëve u jepet kohë e mjaftueshme për të tretur ushqimin, për t’u qetësuar e për t’u shëruar.

BEVERLY HILLS, CA – JULY 28: Actress Nicole Kidman arrives at the Hollywood Foreign Press Association’s Installation Luncheon held at The Four Seasons Hotel on July 28, 2010 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
- SPONSOR -Smiley face