Beyoncé solli albumin e saj të gjashtë solo në prill të vitit 2016. Një nga hitet e albumit u bë kënga “FORMATION”. Duke u frymëzuar nga stili i saj viktorian në videon muzikore, vendosi  të krijoj një koncept të parfumit të ri të Beyonce dhe ta quaj “FORMATION”. Dizajni i paketës është një përzierje e stilit të klipit.

- SPONSOR -Smiley face

Teknika e përdorur për paketimin quhet Monotype. Një nga printimet e llojit, të punuar me dorë.

Imazhi kalon nëpër shtypin një herë dhe pastaj nxirret nga fleta e letrës. Procesi është gjithmonë më interesant, duke shkuar në studion e printimit dhe të shikoje  se çfarë del nga ajo. Më pas  ajo  filloi  të mendoj për dizajnin e shisheve, duke mbajtur pamjen dhe formatin e videos muzikore.

Në përgjithësi, materialet e përdorura janë prej ari dhe me shkëlqim, për të transmetuar disponimin e saktë të këngës. Një aromë sensuale që kalon imagjinatën përtej ëmbëlsisë dhe egërsisë të sensualitetit.

- SPONSOR -Smiley face