JLo dhe A-Rod zbukurojnë dhjetorin…

Jennifer Lopez dhe i dashuri i saj, Alex Rodrigues do të jenë pjesë e revistës ‘Vanity Fair’. Ata janë në kopertinën e revistës për muajin dhjetor.

- SPONSOR -Smiley face

Ata janë në një lidhje prej muajsh tanimë dhe shijojnë bashkë çdo moment. Dashuria, lidhja dhe planet e tyre i marrim vesh muajin e ardhshëm.

- SPONSOR -Smiley face