Elhaida Dani zbuloi sot detaje për rolin e saj si Esmeralda në muzikalin “Cathedral de Notre Dame”.

“Ishte një ëndërr e bërë realitet, pjesëmarrja në këtë shfaqje botërore”- u shpreh Elhaida Dani.

- SPONSOR -Smiley face

Këngëtarja tregoi gjithashtu vështirësitë e pjesëmarrjes në këtë muzikal, ushtrimet, provat, dietën e fortë dhe gjithë disiplinimin për një shfaqje ndërkombëtare, e cila ka thyer record “Guiness” për shikueshërinë e lartë.

- SPONSOR -Smiley face