Filmi “The Remigrant” i regjisorit kosovar do të prezantohet në “This Human World Film Festival” në Vjenë. Aktori Astir Alihajdari debuton për herë të parë si regjisor dhe mesa duket ka goditur në shenjë sepse është përzgjedhur në një prej festivaleve të rëndësishëm të filmit në botë. Filmi kategorizohet i metrazhit të shkurtër dhe trajton disa tema paralele sic janë emigrimi, harmonia familjare, edukimi i fëmijëve etj.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face