Kemi parë në Instagram shumë foto për të quajturin krimineli më i bukur në botë. Jeremy Meeks është bërë i njohur për bukurinë e tij. Ai shquhet si krimineli më i bukur në botë dhe shumë nga fansat e tij e adhurojnë atë. Jeremy përveç bukurisë dhe famës së tij ai ka një familje shumë të bukur. Gruaja e tij, Chloe Green dhe dy djemtë e tij. Jeremy ka shpërndarë në Instagramin e tij një foto unike me djalin e tij, Jeremy Meeks Junior. Jo vetëm emri i tyre është i njëjtë, por ata kanë shumë tipare të njëjta.

m

- SPONSOR -Smiley face