Një lojë e çuditshme që po qarkullon në Facebook i frymëzon fëmijët që të zhduken nga shtëpia për dy ditë.

’48 hour Challenge’ është sfida e kthyer në trend në rrjete sociale, e cila kërkon që miqtë dhe familjarët të publikojnë postime ku i urojnë mirëserardhjen.

- SPONSOR -Smiley face

Pas lojës së balenës blu, që ka marrë jetën e shumë fëmijëve në mbarë botën ky mund të jetë kërcënimi i rradhës për të gjitha familjet. Mendohet se Facebook është një ndër rrjetet sociale që shpërndan me shpejtësi cdo postim dhe arrin të bëhet virale për një kohë të shkurtër.

- SPONSOR -Smiley face