Një përfaqësues i yllit të popit e quan “Daily Mirror” raport “100 për qind false”.

Një përfaqësues i Bruno Mars thotë se një raport që pretendon se do ta portretizojë princin në një film të ri është “100 përqind i rremë”.

- SPONSOR -Smiley face

Daily Mirror, një tabloid britanik, botoi një histori gjatë fundjavës duke thënë se Marsi ishte “duke u rreshtuar për të luajtur Prince” në një biopik për të transmetuar në Netflix. Historia u kap nga disa faqe në internet dhe po qarkullonte gjerësisht, transmeton mulliri.al.

Por përfaqësuesi i Marsit thotë se historia nuk është e vërtetë dhe Netflix thotë se nuk ka film në zhvillim.

Bruno Mars feston 33 vjetorin e ‘Purple Rain’ së Prince-it me ‘Let’s Go Crazy’
Paul Cockerton, zëvendës redaktor dixhital në internet, tha në një email në The Associated Press se gazeta po i afrohej gazetarit për historinë për të parë nëse ajo duhej korrigjuar ose sqaruar dhe kontrolluar me Netflix dhe Mars për një deklaratë zyrtare.

Princi vdiq në moshën 57 vjeçare në vitin 2016.

Marsi bëri një shfaqje të ndaluar dhe të paharrueshme për Prince në Grammy Awards 2017 kur këndoi “Let’s Go Crazy”./mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face