Reperja femër e gjeneratës së re Cardi B dhe një prej njerëzve më të dashur të saj reperi OffSet mbajtën sot një koncert në Filadelfia. Kur ishin drejt fundit të koncertit, ai nxori nga xhepi nj kuti me një unazë madhështore, me anë të së cilës i propozoi Cardit për fejesë.

Momente shumë të bukura si për çiftin ashtu edhe për publikun. Çfarë ideje e bukur për një propozim apo jo?

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face