Është radha e aktorit seksi Jason Momoa dhe simpatikes Liza Bonet. Çifti kanë kohë që janë bashkë dhe lidhja e tyre ka nevojë për një tjetër hap ndaj radha është e dasmës. Pregatitjet dhe vendi i ceremonisë janë mbajtur të fshehta, por çifti ka pranuar se shumë shpejt çdo gjë do merret vesh. Gjithsesi jemi mësuar me pritjet!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face