Kjo është një pikturë e vitit 1933, ku shihet se është parashikuar e ardhmja. Në fakt, këto shpikje të njohura që po shihen si sukses i kohëve që jetojmë, janë shfaqur shekuj më parë. Me këto fakte, nuk mund të thuhet që njerëzit e lashtë kanë qenë primitivë. Kjo pikturë është realizuar në vitin 1933 dhe autor i saj është piktori italian Umberto Romano. Në fakt, duket sikur personi në qendër është edhe udhëheqësi ose lideri i grupit. Në imazhiin që shihni, personi i ulur ka në dorë një objekt që ngjason me pajisjet elektronike të ditëve të sotme; duket si iPhone. Por mund të jetë një aparat i teknologjisë së fundit, apo është thjeshtë pasqyrë?

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face