Në fakt, është dashur një muaj i tërë me përgatitje derisa të mbërrinte mbrëmja e 31 tetorit dhe orët e para të 1 nëntorit për të festuar Halloween-in. Por këngëtarja shqiptare s’është shqetësuar fare për këtë pjesë. Barbana Dini ka zgjedhur të mos festojë, e për më tepër e urren këtë festë!

- SPONSOR -Smiley face