Këto foto tregojnë pasojat e tmerrshme të xhirimeve në Las Vegas. Këngëtarja e vendit Jason Aldean po performonte gjatë koncertit Harvest të Route 91 jashtë Mandalay Bay në Las Vegas Strip, të dielën në mbrëmje, kur dikush hapi zjarrin në turmë.

- SPONSOR -Smiley face

“Një armë zjarri po vinte nga dritarja e një dhome në katin e 32-të të hotelit të Mandalay Bay”, tha policia. Policia e Las Vegas u dërgua shpejt në zonë. Joe Lombardo tha, “se kishte më shumë se 50 viktima dhe më shumë se 500 të plagosur.”

Policia tha se, “terroristi ishte vendosur në dhomën e tij të hotelit, por ata kur shkuan në dhomën e hotelit thanë se ai e kishte vrarë veten para se policia të mbërrinte.”

- SPONSOR -Smiley face