Grimieri i famshëm i familjes Kardashian, Ariel Tejada duket se ka një sozi në Shqipëri, dhe ai është moderatori Hermes Nikaj. Ky i fundit ka një ngjashmëri të pabesueshme me grimierin e famshëm.

- SPONSOR -Smiley face

Ata kanë të njëjtat tipare, ngjashmëri të madhe fizike, kanë të njëjtin model flokësh apo edhe të njëjtin stil veshje. Ju a nuk iu duket kështu?

- SPONSOR -Smiley face