Alida Duka, këngëtarja e njohur shqiptare, duket se ka një jetë artistike të mbushur plot me suksese. Alidën e shohim tepër të impenjuar në pjesëmarrje të ndryshme shfaqesh edhe eventesh.

- SPONSOR -Smiley face

Zëri potencial dhe tepër i veçantë i Alidës duket se tashmë është kthyer një melodi e veçantë për të gjithë dashamirësit e këngëve dhe repertorit të saj. Sot Alida niset për Nju Jork dhe do të na befasoi sërish me këngën e saj më të re, “Ty do të dua”. Sepse Alida këndon live , merr frymë live dhe e thith suksesin live. Rrugë të mbarë dhe suksese Diva!

- SPONSOR -Smiley face