Nora Istrefi, e njohur për kombinimin në detaj dhe klasin si një femër moderne vazhdon të na habisë me kujdesin ndaj vetes, kombinimet fine dhe ngjyrat harmonike.

Në këtë foto Nora është kombinuar me kujdes vetëm me ngjyrat e tokës, bluza e ngjitur pas trupin i nxjerr në pah format dhe linjat, pantallonat e gjera e të lirshme që janë tendencë e momentit, flokët me baby lights e bëjnë Norën të duket perfekt.

- SPONSOR -Smiley face

Në foton e mëposhtme Nora është duke ecur në rrugë, ndoshta veç për efekt të fotos siç bëjnë shumë vajza sot.

Nora ka sjellë këngë të reja dhe është duke vijuar turet në Europë.

- SPONSOR -Smiley face