Mjekësia e lashtë kineze beson se energjia e trupit dhëton në pika të ndryshme presioni.
Akupunkturistët dhe ekspertë të tjerë thanë se problemet janë nga bllokimi dhe çekuilibrimi .Pra duke përmirësuar këtë organe më të shëndetshme.

- SPONSOR -Smiley face

2 kube akulli në zonat e qafës përbëjnë shëndet, humor dhe energji të mirë. Provoni dy herë në ditë këtë metodë të sigurt, të lehtë dhe të thjeshtë kineze për rritjen e shëndetit tuaj. Vendoseni akullin pas qafës dhe mbajeni 20 minuta ndërkohë që e keni mbështjellur me fasho. Mjekësia kineze rikthen shëndetin fizik dhe mendor dhe ndërkohë ju rinovon.

- SPONSOR -Smiley face