Të gjithë e kujtojmë me shumë nostalgji filmin e fëmijërisë por edhe shumë të pëlqyer nga mosha madhore “Home Alone”.

Potenciali I këtij filmi ishte ngarkuar mbi aktorin në rolin kryesor Macaulay Culkin, një femij shumw simpatik dhe me karakter.

- SPONSOR -Smiley face

Kevin emri në filmin “Home Alone”, i xhiruar në vitet e 90-ta ku u shfaq si një hero që ia doli mirë nga vështirësitë që i hasi në pushimet larg prindërve.

Por me sa duket tashme Macaulay apo Kevin siç njihet në publikisht shifet shume ndryshe dhe ka pësuar një ndryshim sin ë karakter ashtu edhe në fizikun e tij. Ai ështe në moshën ka 36 vjecare.

- SPONSOR -Smiley face