Nuk e dini ende historinë e festës së Halloweenit? Zbuloni videon dhe detajet

0 views

Ka ende njerëz që nuk e dijnë historinë e festës së Halloweenit por që e festojnë atë. Mulliri.al ju ka bërë të mundur të shikoni këtë video ku mund të mësoni gjithçka rreth historisë së vërtetë të kësaj feste. Shumë prindër dhe adoleshentë shpenzojnë parat e tyre për të blerë kostumet e kësaj feste por pa ditur kuptimin se për çfarë festohet dhe si festohet. Ndiqni videon dhe festa juaj do jetë më tërheqëse duke qënë se ju më në fund do të kuptoni se për çfarë keni shpenzuar për të festuar.

- SPONSOR -Smiley face