- SPONSOR -Smiley face

 

Në restorante, lokale e pube kanë nisur tashmë përgatitjet dhe prenotimet për festat e fundvitit. Edhe pak ditë dhe festat e fundvitit do të trokasin në derë. Përveç gëzimit prej atmosferës festive, veçanërisht shumë e dukshme tek fëmijët, festat mbartin në vetvete edhe shumë shqetësime të vogla. Ku do t’i kalojmë ato? Të zgjedhim këtë restorant apo këtë tjetrin? Ta kalojmë më mirë në shtëpi për të shpenzuar më pak? Çfarë do të gatuajmë për natën e Vitit të Ri? Këto janë pak a shumë pyetjet për të cilat vrasim mendjen këto ditë.

Festat nënkuptojnë gëzim, argëtim, dalje nga rutina e përditshme për të bërë diçka që t’a mbajmë mend. Po edhe argëtimi ka koston e vet, prandaj secili i bën hesapet sipas xhepit të tij. Ndërsa në vitet e regjimit komunist, darka tradicionale e Vitit të Ri organizohej gjithnjë në shtëpi, tashmë ka vite që shqiptarët (ata që nuk shkojnë jashtë shtetit për të festuar) mundohen të organizojnë diçka të bukur me familjarët, miqtë apo kolegët. Krishtlindjet do të festohen më shumë nga besimtarët e krishterë, po Viti i Ri vazhdon të mbetet festa më popullore në vendin tonë.

 

Të gjitha këtyre pyetjetve mulliri.al i jep një zgjidhje. Për të gjithë ju që doni të shpenzoni pak dhe të bëni qejf shumë zgjidhni Bar Meço për të festuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.

 

 

Bar Meço fillon festën për Krishtlindje nga ora 22:00 deri në 17:00, momente të paharueshme do t’ju shoqërojnë nga muzika live dhe pije të ndryshme do ju ndryshojnë mbrëmjen tuaj. Për Krishtlindje dhe festat e fundvitit , Bar Meço do t’ju sjelli atmosferën e garantuar. Katering , pije, muzikë live me çmime fantastike di ti sjelli vetëm Bar Meço në Kombinat rruga “Llambi Bonanata”

Rezervo tani bëje veten tënde të lumtur me pak shpenzime dhe fito argëtimin në një lokal klas.

- SPONSOR -Smiley face