Dr. Li Wenliang , mjeku hero i Kinës i cili u ndëshkua për të treguar të vërtetën në lidhje me virusin Corona dhe më vonë vdiq për shkak të së njëjtës sëmundje, kishte dokumentuar dosje të rasteve për qëllime kërkimore dhe në rastet e dosjeve kishte propozuar një kurë që do të zvogëlonte ndjeshëm ndikimin e COVID – 19 Virus në trupin e njeriut. Kimike * Metilxanthine *, * Theobromine * dhe * Theophylline * stimulon komponime që mund të dëmtojnë këto viruse te një njeri me një sistem imunitar mesatar. Është më tronditëse se këto fjalë të ndërlikuara që ishin aq të vështira për njerëzit në Kinë, në të vërtetë quhen * aaj * në Indi, PO, Teaji ynë i rregullt i ka të gjitha këto kimikate tashmë në të. Metilksantina kryesore në çaj është kafeina stimuluese. Metilxanthines të tjera që gjenden në çaj janë dy komponime kimikisht të ngjashme, Theobromine dhe Theophylline. Bima e çajit krijon këto kimikate si një mënyrë për të larguar insektet dhe kafshët e tjera. Kush do ta dinte që e gjithë zgjidhja për këta virus do të ishte një filxhan me çaj jeshië (green tea) dhe kjo është arsyeja që shumë pacientë në Kinë po shërohen. Stafi i spitalit në kinë ka filluar të shërbejë çaj për pacientët 3 herë në ditë, dhe efekti është në fund. Në Wuhan “Qendra e kësaj Pandemie” është përmbajtur dhe transmetimi i komunitetit pothuajse është ndalur.

- SPONSOR -Smiley face

Ju lutemi ndani këtë mesazh miqve dhe familjes tuaj për t’i bërë ata të vetëdijshëm për këtë bekim në formën e TEA në kuzhinën tuaj.

 

- SPONSOR -Smiley face