Balerinët e njohur, njëherësh bashkëshortë, Ola dhe James Jordan janë duke pushuar në Greqi. Biondja tregoi linjat e saj seksi e veshur me bikini të kuqe. Ajo duket vërtetë shumë tërheqëse, dhe imagjinoni një mashkull me një femër të tillë në krah?! Është vertët e parezistuedhme, ndaj partneri dhe biondja seksi janë fotografuar në moment intime në plazh.

- SPONSOR -Smiley face