Brad Pitt nuk është në  një romancë me Jennifer Lawrence, pavarësisht një raporti të bërë . Artikulli i rremë pretendon se ylli i filmit dëshiron të flirtoj me  aktoren për ta bërë Angelina Jolie xheloze, por nuk është e vërtetë .Gossip Cop mund të t’ju raportoj gjithmonë të drejtën.

- SPONSOR -Smiley face

Një histori e botuar në edicionin e kësaj jave të Ditës së Gruas të tabloidës australiane, dhe më pas postuar në internet nga faqja një faqe web “The Inquisitr”,thotë se Pitt beson se Lawrence i përshtatet kritereve të tij për të dashurën perfekte. Një i ashtuquajtur “burim” thotë, “Jennifer ‘qorton’ të gjitha kërkesat e Bradit në të gjitha mënyrat e mundëshme. Ajo është e mrekullueshme, emri më i nxehtë në Hollywood dhe duket se i pëlqen djemtë më të vjetër “.

Ndërmarrësi i diskutueshëm i kompanisë më tej pretendon se Pitt i kërkoi Quentin Tarantinos që të merrte numrin e telefonit të aktores pas shpërbërjes së saj të kohëve të fundit nga Darren Aronofsky dhe ata po mësonin ngadalë përmes teksteve. Pretendoni

- SPONSOR -Smiley face