Halloween është një festë mjaft e dashur edhe për fëmijët! Kështu rezulton edhe për djalin e Odeta Dishnicës, prima balerina e TKOB.

Matias Nallbani është trukuar për të marrë një pamje të frikshme, por gjithsesi ëmbëlsia e fytyrës është mjaft e dukshme .
Odeta ka postuar foton e të birit në instagram, ajo edhe herë të tjera na ka njohur me të birin. Odeta një nënë e përkushtuar që di ku ta thyejë privatësinë dhe ku të ruajë identitetin e një fëmije të rritur plot dashuri. Sa shembull i bukur!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face