Kjo surprizë i ka ndodhur dhe turistëve që udhëtonin me anijen Julka Unique. Çifti i delfinëve ka shoqëruar për rreth 20 minuta lundrimin...
Ndërsa ka mbetur vetëm pak punë për të përfunduar fazën e dytë dhe të fundit për rikualifikimin e sheshit “Skënderbej”, janë publikuar emrat...
“Kiki Challegne” është sfida me të cilën po përballen njerëzit dhe personazhet e famshëm anembanë botës ku  disa të tjerë e transformuan këtë...
Pacolli në një postim në rrjetin social Facebook thekson se Kosova shpreh mirënjohjen e thellë për ndihmën e pakursyer që Turqia i ka...
Kërkuesit shkencorë mbi sjelljen e njerëzve në varësi të shenjës së tyre të horoskopit kanë kryer studime mbi kriminelë të njohur për dekada...