Charlize Theron nuk e perferon mësimin në shtëpi, gjë që ndodhin në shumë vende të botës si shkak i pandemisë Covid-19. Ndërsa promovonte filmin...
Për Luanin, Dashin dhe Peshqit, muaji Korrik do të jetë i shkëlqyer. Personat që iu përkasin këtyre shenjave, do të bekohen nga energjia...
Mjeku i njohur Pëllumb Pipero, i ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” ka folur lidhur me vaksinën e koronavirusit. Në fjalën e tij, Pipero...
Turqia testoi ditën e hënë prototipin e trenit të parë elektrik vendas që është duke u prodhuar në një fabrikë në distriktin e...
I apasionuar pas fotografisë dhe videove, vloggeri 14-vjeçar Brahim Sejdiu ka shumë pasione, nga sporti deri në teknologji. Por meqenëse ky i fundit...