Stilisti i njohur Alessandro Michele i brand-it Gucci, ka sjellë një shfaqje plot harmoni e ngjyra me koleksionin me te fundit. Shfaqja ishte konceptuar...
Ishte data 15 mars, ora 10:40 kur në njërën prej hapësirave depozituese të fondeve të Bibliotekës Kombëtare (Salla P 300, Sektori i Koleksioneve,...
Stina e vjeshtës e zbukuruar nga petalet e arta që shtrojnë rrugët nuk është edhe aq dashamirëse me pamjen perfekte të vajzave. Thonë se...
Indrit Metiku është model i të riut që nuk dorëzohet përballë sfidave për të realizuar ëndrrat e tij si artist. Ai u lind...
Në fakt aty ku ka art ka dashuri, përkushtim dhe shumë punë. Kemi lindur për të shijuar artin, për të promovuar atë, për...