Treshja e famshme e artistëve, Rezarta Shkurta, Soni Malaj dhe moderatori i suksesshem Ardit Gjebrea janë të tre në një aeroplan, të tre për rruge të largët mesa duket. Po për ku? Na mbetet ta zbulojmë…

- SPONSOR -Smiley face