Për një gjumë të thellë duhet të bëni yoga

177

Jemi mësuar të bëjmë yoga në mëngjes herët përpara se të lindi dielli dhe pasdite duke përcjellur perëndimin e diellit. Ndodhet një magji që ende se keni zbuluar?!

Provoni të bëni yoga mbi shtratin tuaj përpara se të fleni. Vendosni një muzikë të lehtë në sfond dhe vazhdoni të bëni disa ushtrime të lehta që do të ndihmojnë trupin tuaj të relaksohet gjithashtu dhe muskujt do të lirohen dhe ju do shikoni që do të keni një gjumë tepër të thellë dhe relaksues.

- SPONSOR -Smiley face

Për të realizuar këtë magji për shëndetin tuaj dhe për të pasur një ditë më të mirë të nesërmen ndiqni këto ushtrime të cilat ne i kemi shkëputur nga një video të cilën e kemi gjetur në kanalin e youtube. Ndiqini këto ushtrime dhe do të shikoni rezultate të shkëlqyera të shëndet tuaj .

- SPONSOR -Smiley face