Lëreni trupin tuaj të marri një shëtitje në parajsë, ndërsa ju jeni të lyer me çokollatë. Ndërsa aroma e ëmbël plotëson shqisat tuaja dhe ju filloni të relaksoheni, trupi juaj do të mbulohet në shkrirjen e çokollatës. Ju ndërkohë lëreni mendjen dhe trupin tuaj të shijoj një masazh qetësues, duke synuar pikat kryesore të presionit të trupit, duke e lënë veten tuaj të qetë, të kënaqur dhe me lëkurë rrezatuese!

Duke u Ngarkuar...

Nëse dëshironi të provoni këtë masazh me çokollatë duhet të shkoni ta provoni vetëm në @prive_spa_2017 “Prive Spa”
Qellimi kryesor i masazhit me çokollatë është lirimi i stresit dhe mbeshtetja e shëndetit të përgjithshëm të trupit. Ajo stimulon proceset metabolike të trupit.

Masazhi me çokollatë ndihmon për të hequr mendimet negative. Kafeina e pranishme e çokollatës fuqizon qelizat e lëkurës stimulon qarkullimin dhe përmireson rrjedhjen e gjakut dhe zvogëlon procesin e plakjes së lëkurës.

Zgjidh edhe ti @prive_spa_2017 për një masazh me çokollatë , sepse të gjithë ne kemi nevojë të ndihemi ndryshe…

Nëse dëshironi të provoni masazh me çokollatë duhet të shkoni ta provoni vetëm në @prive_spa_2017 Qellimi kryesor i masazhit me çokollatë është lirimi i stresit dhe mbeshtetja e shëndetit të përgjithshëm të trupit. Ajo stimulon proceset metabolike të trupit. Masazhi me çokollatë ndihmon për të hequr mendimet negative. Kafeina e pranishme e çokollatës fuqizon qelizat e lëkurës stimulon qarkullimin dhe përmireson rrjedhjen e gjakut dhe zvogëlon procesin e plakjes së lëkurës. Zgjidh edhe ti @prive_spa_2017 për një masazh me çokollatë , sepse të gjithë ne kemi nevojë të ndihemi ndryshe… #privespa #albanianlifestyle #spatime #withmyson #relAxtime #feelinggood #chocolatemassage🍫 @brahimsejdija @mulliri.al

A post shared by Riselda Sejdija♑️ (@riseldasejdija) on

- SPONSOR -