Dhjetori është periudha më e bukur e vitit, për faktin se janë festat e fundvitit, Krishtlindja dhe Viti i Ri. Në botë, këto festa ndihen më shumë se kudo. Megjithatë, edhe në Shqipëri vitet e fundit atmosfera ka ndryshuar për mirë dhe shqiptarët i dedikohen më shumë kësaj periudhe. Mulliri.al ju ndihmon që ta shijoni më shumë këtë sezon, duke ju sjellë disa modeled he dizajne veshjesh për festa. Vetëm kështu do të përjetoni magjinë e festive!

- SPONSOR -Smiley face

  

- SPONSOR -Smiley face