Nuk diskurohet që prodhimet e reja të Apple, iPhone 8 dhe X, janë celularët më të preferuar të këtij sezoni. Shumë njerëz po presin uljen e cmimit të iPhone X para se ata të blejnë një nga telefonat e rinj të Apple. iPhone X është ndoshta telefoni më i pritur dhe më misterioz, që nga telefoni i parë Apple. Por njerëzit nuk dihet pse po preferojnë më shumë iPhone X, kur karakteristikat me iPhone 8 janë të njëjta? Telefoni i ri është më i shtrenjti që Apple ka shitur ndonjëherë. Kështu që, iPhone X fillon në 999 dollarë, në versionin 64GB – nëse paguani 150 euro shtesë, mund të merrni ate me hapësirë prej 256GB.  Ndërsa iPhone 8 është shumë më i lirë. Dallimi midis të dyve është vetëm emërtimi.

- SPONSOR -Smiley face