New York Times zhvilloi këtë javë një intervistë me këngëtaren Pink. Përgjigjet e këngëtares Pop , ishin aq të popullarizuara sa të linin me gojë hapur. Pink ka thënë se me mua ndodh që kur mendoj që nuk jam aq e famshme në karrierë sa yjet e tjera të popit është një bekim.

- SPONSOR -Smiley face

Ajo është shprehur se kurrë nuk ka qënë me famë sa Britney apo Christina, por kam qënë një produkt tepër i mirë në treg dhe kjo më ka bërë të vëçantë dhe ta jetoj jetën bukur pa e vrarë mendjen se sa herë do jem në kopertina revistash apo fakti për të qënë gjithmonë e para. Nuk dua të fitoj gjithmonë apo të jem më e bukura apo kërcimtarja më e mirë, thjesht më pëlqen të jetoj shëndetshëm si këngëtare kjo më bën të ndihem mirë.

Për ta mbyllur këtë intervistë me plot klas e mençuri , Pink dha një mesazh për të gjithë duke ju drejtuar fëmijëve:, ” Mos harroni fëmijë, jeta është një maratonë dhe jo një sprint”

- SPONSOR -Smiley face