Këngëtarja e famshme, PINK, në një intervistë të dhënë ditët e fundit, ka rrëfyer marrëdhnëien e saj me bashkëshortin Carey Hart dhe martesën 11-vjeçare. Ata janë prindër të Ëilloë, 6-vjeçe dhe Jameson, 9-vjeç dhe kanë kaluar një periudhë ndarjeje prej rreth 2 vitesh gjatë martesës së tyre.

- SPONSOR -Smiley face

“Përpiqem të qesh sa më shumë që të jetë e mundur. Kalojmë momente ku ai më ndihmon dhe më tregon gjëra që vetëm ai mund të m’i thotë mua, sepse më njeh prej kaq shumë kohësh. Dhe ditën tjetër, dua ta godas me pirun. Sinqerisht, e shoh dhe mendoj se kurrë nuk e kam pëlqyer, nuk ka asgjë që më tërheq tek ai. Pastaj 5 minuta më vonë mendoj se duket vërtet bukur me ato xhinse”. ka thënë 38-vjeçarja.

- SPONSOR -Smiley face