HollywoodLife publikon shumë tregime të gjata dhe rrëfimi i fundit i tij i lajmeve pretendon të dijë detaje se si Brad Pitt do të kalonte ditëlindjen e tij me fëmijët e tij. Po, ka një shans të mirë që aktori të jetë me fëmijët e tij. Por ka një shans edhe më të madh që askush nga kampi i tij të mos ketë informacione të tilla personale me një faqe interneti që është e njohur për fabrikimin e artikujve rreth Pitt dhe të famshëm të tjerë që quhet shpesh HollywoodLies.

- SPONSOR -Smiley face

Ditën e ditëlindjes së Pitt doli për dy javë dhe, sipas prodhuesve serialë të kësaj faqeje, “familja ka plane të mëdha”. Mendoni, po kështu,edhe një artikull në qershor, për shembull, në të cilin pohonte planet e mëdha të Pitt Dita e babit përfshinte një “luftë paintball” dhe “konkurs skateboarding” në shtëpinë e tij me fëmijët. Në realitet, Pitt nuk ishte me fëmijët e tij dhe nuk ekzistonte plani me fëmijët sepse u zbulua që Angelina Jolie bashkë ne avionin e sajpdivat është larguar nga qyteti bashkë  me fëmijët në Ditën e Babit.

- SPONSOR -Smiley face