Kledi Kadiu balerini shqiptarë me një karrierë tashmë ndërkombëtare i shkëputur prej shumë vitesh në Itali sot gjendet në një situatë të ngushtë për drekë. Mes miqëve të tij Kledi si gjithmonë është i mirëpritur dhe sot zgjedhja e drekës së tij ka qënë peshku.

- SPONSOR -Smiley face

Duke përmendur emrat e peshqve , Kledi gjendet ngushtë se ka aq shumë për të zgjedhur sa nuk di çfarë të zgjedhi më përpara. Kledi Kadiu një shembull i mirë për të gjithë ne ,pasi po të ndjekësh jetën e tij ne rrjetet sociale,si nga ana profesionale apo nga ana luksoze ,ke çfarë mëson vërtet.

Profesor, autor dhe aktor njëkohësisht , arrin ti realizoj të gjitha vetëm fal zotësisë së tij dhe intuitës së fuqishme që ka për punët dhe projektet në vazhdim. Kledin e shohim tepër aktiv në çdo qytet të Italisë duke dhënë mësime danci në shkollat më prestigjoze.

Përveçse maestro Kledi zotëron dhe shkollën e tij private duhet thënë se Kledi ka një zemër të madhe ku dhuron dhe ndihmonë të gjithë ata që e duan punën dhe që një ditë duan të arrijnë të bëhen si Kledi Kadiu. Suksese Kledi dhe drekë të shijshme!

- SPONSOR -Smiley face