Çdo vit, Unicode Consortium, organizata që merret me propozimet e reja të emoji, aprovon një sistem të ri të emoji, duke përfshirë njerëz të ndryshëm gjinorë, kafshë, lloje ushqimesh, krijesa mistike, veshje dhe imazhe të vetë-kujdesit,

- SPONSOR -Smiley face

këto janë propozimet e simboleve që kompanitë e teknologjisë si Apple, Twitter, Samsung dhe Facebook shpesh sjellin në platformat e tyre.Nëntorin e kaluar, grupi pranoi 56 emoji të reja dhe disa prej këtyre shtesave më në fund paraqiten në iPhone tuaj.

Këto emoji do të shfaqen në të gjithë botën të hënën, më 9 Tetor. Bazuar në lëshimet e mëparshme të iOS, përdoruesit duhet të presin emojis në versionin zyrtar të iOS 11.1 në fund të Tetorit ose në fillim të Nëntorit.

- SPONSOR -Smiley face