Duka i Sussex është rikthyer në Angli për herë të parë që pas largimit dhe kësaj radhe është thjesht Harry. “Më quani thjesht Harry”, u është drejtuar delegatëve që e shoqëronin në aktivitetin ku promovoi një firmë të re transporti ekologjike.

Meqë u akuzua për fluturimet e shumta, ndërkohë që merret me mbrojtjen e mjedisit, Harry mësoi nga kritikat. Fluturoi nga Kanadaja me një linjë ajrore low cost, në klasin ekonomik dhe një pjesë të rrugës e bëri me tren ekologjik.

- SPONSOR -Smiley face

Edhe pak ditë edhe nuk do jetë më princ zyrtarisht, kështu që le të mësohen të gjithë me idenë.

Më quani thjesht Harry!

- SPONSOR -Smiley face