“Casa de papel” është kthyer padyshim në një nga serialet më të ndjekur dhe po bën bujë në gjithë botën. Seriali transmetohet nga Netflix dhe ka thyer rekorde shikueshmërie. Por së fundmi diçka shumë interesante na tërhoqi vëmendjen ishte një pjesë ku një nga aktoret e serialit flet për Tiranën. Alba Flores që luan rolin e Nairobit në serial flet në prapaskena për Tiranën. E pyetur se cilin qytet do zgjidhte, ajo vendosi të zgjedh Tiranën si kryeqytetin e Shqipërisë.

- SPONSOR -Smiley face